Të gjithë e qeshën për shkak të peshës, por ja si duket tash

Një nënë me mbipeshë vështirë se mund të ecte për shkak të peshës së madhe të saj.

Madje, atë edhe e përqeshën për këtë.

Ashleigh Munn, 24 vjeçe, nga Skotlanda, fitoi një peshë marramendëse në ije dhe pothuajse nuk mund të ecte.

Atë edhe e përqeshën për shkak të dukjes së saj, por ajo nuk u dorëzua asnjëherë dhe vendosi që të ndryshonte.

Ajo ndryshoi zakonet e ngrënies, u bë një vegjetariane dhe filloi të merrej me joga.

Shumë ushtrime, ushqime të shëndetshme dhe fruta, dhe në fund ajo ndryshoi krejtësisht – për të mirë.

Munn tani ka një pamje krejt tjetër, pothuajse është një person tjetër kur e sheh.

Pamja e saj e ndryshme nga se që ishte më parë është dokumentuar në disa fotografi, ku ajo shihet mjaft seksi.

Shikojeni ndryshimin e saj: