Të gjithë mblidhen bashkë dhe e përqeshin Mevlanin, për këtë arsye

Dje u mbajt audicioni për Përputhen Verore.

Aty morrën pjesa shumica e ish konkurrentëve të emisionit, shkruan InfoKosova.

E pas kësaj të gjithë bashkë shkuan të drekonin ndërsa Arjani gjeti të bëj shaka me Mevlanin.

Duke treguar një vend të trenit ai thotë se është mirë që të shkoj Mevlani dhe të kap c’të kap./InfoKosova/

Shiko videon: