Të pasme të këtilla nuk keni parë

Ylli i Love Island, Eve Gale ka treguar atë që di më së miri në disa fotografi, të pasmet

Ajo vazhdimisht merr vëmendjen me fotot e saj te zjarrta.

Ish ylli i Love Island, Eve Gale ka treguar belin e saj të hollë dhe të pasmet derisa është parë në palestër duke bërë ushtrime.

Ajo ka berë nje foto tepër të nxeht derisa biondja 21 vjeçare ka vazhduar të tregoj asetet e saj fenomenale. /Express/