Tea i reagon Olsës: Veç shpirti im e di çka po heq

Pas ak.uzave të shumta, Tea ka reaguar me tjetër video në YouTube.

Ngjarja me Beartin e Andin po i kushton shumë Tea Trifonit, e cila ka reaguar përsëri.

Ajo  ka marrë shumë komente pasi deklaroi se është e lidhur me Beartin, ani pse doli si çift me Andin.

Madje, në vazhdën e shumë ak.uzave, Teas ia mbyllën edhe llogarinë e saj në Instagram, andaj së fundi reagoi me një video.

Kësaj radhe, Tea ak.uzon Olsën që të mos sht.iret, ngase i dinte të gjitha dhe se man.ipuloi situatën.

Ajo madje, thotë se Vitin e Ri e ka kaluar në Kosovë me Beartin, kurse produksioni kërkonin të dërgonte foto me Andin./Lajmi