Telefonuesi tregon një shaka shtatë minutëshe në “Radar”, reagimi i Edita Dolit është epik!

Emisioni “Radar” në RTV Dukagjini është ndër më të ndj.ekurit e llojit të vet në Kosovë.

Si zakonisht moderatorja Edita Doli, iu jep hapësirë të gjithë dëgjuesve e shikuesve për të shprehur mendimet e veta dhe pse jo për të treguar ndonjë storje nga jeta e tyre.

Degjuesi në fjalë ka telefonuar në emision dhe derisa po tregonte ngjarjen e tij, moderatoren Edita Doli e “zë” gjumi.

Moderatorja e dëgjon e ridëgjon storjen e dëgjuesit në fjalë por pa mundur të kuptojë asgjë.

Në fund reagimi i Dolit është epik “Boll më!”, derisa dëgjuesi largohet duke iu dërguar përshëndetje./Telegrafi/