Test për persona të mençur: A mund të gjeni shkronjat e fshehura në fotografi?

Një test mjaft sfidues ju kërkon të gjeni shkronjat e fshehura mbrapa vijave shumëngjyrëshe.

Duke shumë e lehtë, por ky test kërkon shumë vëmendje dhe fokusim të madh sepse ngjyrat e shumta mund të ju habisin.

Shikoni se a mund të gjeni të gjitha shkronjat e fshehura mbrapa ngjyrave, rekordi deri më tani është 30 sekonda.

Can you spot the word that’s hidden in this colourful square?

Nëse akoma nuk mund të gjeni të gjitha shkronjat, fotografitë më poshtë ju japin një përgjigje.

Rezultati: