Teuta Selimi zgjedh një model interesant të flokëve

Teuta Selimi mbetët një këngëtare që me natyralitetin e saj gjithmonë kalon në lajm.

Pasi që është aktive me poza të shumta, nuk mungon as në mediat roz.

Duke u rregulluar në mënyra të ndryshme, këtë herë ajo ka vendosur të rregullojë flokët më ndryshe se të gjithë.

Stili i saj i veçantë, e bën Teutën që të duket tejet bukur dhe e dalluar.

Ju duket kështu edhe juve?/kosovarja