Thaçi: Lutjet tona shkojnë për të lënduarit dhe familjet e viktimave në Beirut

Presidendi Thaçi shprehet se fotografitë nga Beiruti janë tragjike.

Ai thotë se mendja dhe lutjet tona shkojnë për të lënduarit dhe familjet e viktimave.

Më tutje, ai shkruan se Kosova qëndron pranë Libanit në këto kohë të vështira.