Thyen rregullat, Meridiani dhe Antonela një hap para përjashtimit

Meridiani dhe Antonela, dy konkurrentët më të rinj të shtëpisë së “Vëllait të Madh” kanë shkelur rregullat sapo kanë hyrë brenda.

Ata kanë biseduar me banorët, duke zbuluar se çfarë mendon publiku për ta.

Për këtë, Vëllai i Madh ka vendosur që asnjë nga ata nuk do të përfitojë nga buxheti i javës.

Arsyen përse, nuk duhet t’ia tregojnë askujt.

Nëse shkelin sërish rregullat, do të përjashtohen menjëherë.