“Ti me debatet je mësuar” Monika i drejtohet Antonelës

Monika ka vendosur që mbrëmjen e djeshme të këshillojë Antonelën lidhur me strategjitë që ajo duhet të ndjekë në lojë.

Ajo e ka këshilluar Antonelën të fokusohet tek pikat e forta të saj dhe të përpiqet t’i evakuojë ato.

“Duhet të fokusohesh tek pikat e forta. Për shembull Ilirin e ngritën debatet me Donaldin. Duhet të tregosh shumë kujdes, ti je mësuar me debate kështu që jepi”,- i tha ajo.

Të shohim nëse Antonela do t’i vërë në zbatim këto sugjerime dhe a do t’i vlejnë në lojën e saj./Top Channel/