Tmerrohen anglezët: Objekti gjigant shfaqet disa herë në qiell

Diçka e çuditshme është shfaqur mbi qiellin e qarkut piktoresk anglez të Kornuallit.

Një siluete në formë kafke, që herë shfaqej dhe herë zhdukej duke ndryshuar formë me shpejtësi marramendëse ka shokuar anglezët.

Ata kanë filluar të pyesnin objekti i jashtëzakonshëm ishte një anije aliene.

Disa thanë se objekti që zhvendosej ishte një tufë zogjsh, por videot e shumta të postuara në rrjetet sociale tregojnë se kjo teori nuk ka shumë të ngjarë të jetë e vërtetë.

NJ nga dëshmitarët, Shane House, ka postuar një video të kapur nga një autostradë në qarkun jugor dhe pyeste veten nëse ishte UFO.

Disa komentues ishin të shpejtë për të vënë në dukje se më shumë gjasa se ky fenomen nuk i përkiste kësaj bote.

Kjo nuk ndaloi dhjetëra dëshmitarë të tjerët, të filmonin objektin dhe të postonin video të ngjashme duke bërë të njëjtën pyetje:

A është kjo një anije aliene?

Shiko Videot: