Tmerrohen banorët, nata kthehet papritur në ditë!

Banorët e Uralit në Rusi mbetën të habitur kur nata u shndërrua në ditë për disa sekonda.

Fenomeni i pazakontë, i cili dukej si një “flakë zjarri” ishte në të vërtetë një djegie e meteoritit kur ai erdhi në orbitën e Tokës.

Ishte vetëm ajo djegie që shkaktoi dritë të fortë, por edhe më pak “shpërthim” në qiell.

“Mendova se ishte një yll, por doli se nuk ishte.

Ndërsa ai ra, ai u ndez në të verdhë dhe portokalli , duke lënë prapa një gjurmë të purpurt në të – një nga dëshmitarët i tha Sputnik News.

Ai gjithashtu shtoi se njerëzit ishin shumë të frikësuar, dhe disa nga paniku filluan të bërtisnin.

Shiko Videon: