Tomë Gashi ia shkelmon paratë një lypsari në mes të sheshit në Prishtinë

Avokati i njohur Tomë Gashi, është incizuar duke shkelmuar paratë që një lypës kishte para vetes derisa po kërkonte lëmoshë në Sheshin Nënë Tereza në Prishtinë.

Një qytetar që e ka filmuar këtë ngjarje të pahijshme ka treguar se avokati Gashi ka poshtëruar lypësin me fjalë të ndyra dhe e ka shqelmuar një peckë që mbante disa centa që lypësit ia kishin dhuruar qytetarët.

Pa dyshim është një gjest i turpshëm dhe jonjerëzor.

Shihni videon e siguruar:

Tomë Gashi shqelmon paratë e mbledhura të një lypsi

Gepostet von VIPa Klips am Freitag, 14. Februar 2020