Torino bëhet me trajner të ri

SportItalia raporton se Giampaolo është larguar nga zyrtar e Cairos në Milano me një marrëveshje dy vjeçare, me mundësi vazhdimi edhe për një vit.

Giampiolo thuhet se po shkon drejt Casa Milan për zë zgjidhur situatën me kuqezinjtë, të cilët zëvendësuan atë me Stefano Piolin në muajin tetor.

“Ne kemi angazhuar një trajner cilësor, Giampaolo të mëson futbollin”, ka deklaruar Cairo për SportItalia.

“Jemi shumë të kënaqur”.

“Tani, ne duhet t’i bëjmë gjërat me përulësi.

Lidhuni rreth e rrotull dhe përpiquni të bëni mirë”.