Tre ish-‘Përputhësit’ kalojnë mbrëmjen bashkë!

Shoqëri të forta po konsolidohen jashtë “Përputhen” nga ish-përputhësit.

Tre prej tyre, po kalojnë fundjavën bashkë.

Bëhet fjalë për Tean, Antonelën dhe Fatjonin, ata janë në jug të Shqipërisë.

Natën, Tea ka postuar fotografi të Fatjonit nga ballkoni me dhomën ngjitur, a po sjellin bashkë ndonjë projekt të ri?/Prive/