Tri rregulla të thjeshta për të ndaluar një valë tjetër të Covid-19

Disa studime të reja kanë arritur në përfundim, se virusi mund të largohet edhe pa praninë e një vaksine, nëse të gjithë do respektonin tre masa shumë të thjeshta.

Këto tri masa janë:

-Larja e duarve rregullisht

-Mbajtja e maskës

-Mbajtja e distancës

E vetmja gjë që njerëzit kanë në dorë janë këto tre masa dhe respektimi i tyre të paktën në 50% do ulte ndjeshëm kurbën, sipas të njëjtit studim.

Në të kundërt piku pas rihapjes do të vijë sërish.