Trupi i Belkizës në formë edhe pse shtatzënë

Belkiz Kera tashmë njihet si një femër me stil të dalluar dhe me përkushtimin që ka në paraqitjet fizike.

Ajo në të shumtën e rasteve kalon në lajm, pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, shkruan “Kosovarja”.

Përmes postimeve të shumta që bën, shihet që ajo qëndron në top formë edhe pse është shtatzënë, sigurisht, këto rezultate të saj janë pasi që koncentohet shumë për dukjen e saj.

Theksojmë, ajo dhe Miloti janë prindër të një djali.