Trupin si peshk, veç në sytjena shfaqet Blerona

Blerona Zeqiri po vazhdon të tërheqë vëmendje në mënyrë të vazhdueshme.

Moderatorja e njohur Blerona Zeqiri po arrin që të jetë nën vëzhgimin e gazetarëve në çdo lëvizje që bën.

Sidomos kohëve të fundit është në fokus për hum.bjen e kilogramëve, e cila ka arritur që të ketë li.nja tr.up.ore perfekte.

Me këto forma trupore, Blerona shpesh po vjen prov.oku.ese me veshje të ndryshme.

Në imazhin e fundit, veç në sytjena dhe me një bluzë të tejdukshme ajo shfaqet bom.bë. /Kosovarja/