Tuna e tepron me fryrjen e buzëve

Një jetë në skenë, me këngë e muzikë dhe shumë angazhime të përditshme.

Altuna Sejdiu-Tuna ka karrierë të gjatë e të konsoliduar dhe nuk është ndalë asnjëherë së bëri më të mirën në karrierën e saj.

Këngëtarja që konsiderohet edhe promotore mode, ka ndryshuar viti pas viti, e dozën e modernitetit nuk ia ka uluar as të bërit nënë.

Në foton e fundit, këngëtarja duket se ka ikur pak nga imazhi i saj i vërtet, kjo për shkak të fryrjes së madhe të buzëve, shkruan “Kosovarja”.