Tuna zgjedh vendet e nxehta për të pushuar së bashku me djalin

Tuna Sejdi ka zgjedhur t’i kalojë pushimet në një vend të nxehtë.

Këngëtarja shqiptare, Tuna Sejdi, duket se e do të nxehtin.

Ajo ka zgjedhur plazhet e Republikës Demonikane për t’i kaluar disa ditë pushimi me djalin e saj Tianin.

Këngëtarja nga atje me ndjekësit i ka ndarë disa imazhe dhe shihet se po kalon mjaft mirë.

Ndryshe Tuna për sa i përket muzikës është shumë e dashur për publikun dhe atyre u sjell projekte në të cilat e gjejnë veten.

Kjo vihet re në suksesin e këngëve që ajo i sjell rrallë mirëpo ‘godet’ ashtu si edhe me albumin e fundit.