U përfolën për diçka më shumë, Kledi sqaron raportin me Arjolën

Kledi dhe Arjola gjatë qëndrimit në Big Brother Vip kanë qenë ndër dyshet më të zhurmshme.

Shoqëria e tyre ka ngritur shpesh dyshimet tek ndjekësit për diçka më shumë.

Në një bashkëbisedim të fundit Kledi është pyetur për raportin me Arjolën pas spektaklit vip.

Patjetër që flasim, kemi një respekt reciprok të pandryshuar dhe jam shumë i lumtur për këtë gjë.

Shiko videon: