U tha së është në lidhje me biznesmenin 23 vite më të madh: Flet Agnesa Vuthaj për herë të parë

Ajo tha se asgjë nuk është e vërtetë dhe aty i vuri kapakun historisë së bujshme.

Pas këtij lajmi, ajo nuk ka treguar asnjë detaj lidhur me çështjet e zemrës dhe për herë të parë ka folur në “Jo vetëm modë”.

Në një intervistë nga Parisi me Orinda Hutën, ajo ka pranuar për herë të parë se është në një lidhje.

Kur u pyet nëse është apo jo e dashuruar ajo tha se është duke njohur dikë.

https://www.facebook.com/kosovarjavideo/videos/3949248551789686/?v=3949248551789686