U thotë shqiptarëve lani duart, Rama vetë me thonjtë pa prerë

Që pas përhapjes së Covid-19 kryeministri Edi Rama u ka nisur mesazh shqiptarëve, ku u shkruante mes të tjerash se duhet të lanin duart.

Këtë gjë ai e ka thënë edhe në videot live në Facebook.

Por në disa foto shikohet se kryeministri Edi Rama nuk ka prerë thonjtë.

Thirrjet për të qëndruar në shtëpi dhe për të respektuar në mënyrë rigoroze higjenën personale vazhdojnë.

Por është e pakuptimtë t’u thuash shqiptarëve lani duart, kur nuk je kujdesur për higjenën tënde personale dhe nuk ke prerë thonjtë.

Ndërkohë që gati e gjithë Europa është në psikozë nga Covid-19.

Rastet me të infektuar po shtohen.

Deri më tani gjendja më e rënduar është në Itali.

Janë me qindra personat që janë shuar nga ky virus në Itali.