Udhëtoi 3800 milje për ti propozuar të dashurës

Tom Jacoby ka udhëtuar rreth 3800 milje për ti propozuar martesë të dashurës së tij, vetëm 6 muaj pasi u njohën në një faqe online.

Ai e surprizoi Lauren Luicille në stacionin e Londrës, pasi ajo po bënte një udhëtim nëpër Europë.

Sipas pamjeve të publikuara, sapo i tha që është dashuria e jetës së tij, ai u ul në gjunjë për ti propozuar martesë, nga e cila mori përgjigje pozitive.

“Kjo ishte vërtetë surpriza më e madhe që kam marrë në jetë, nuk mund ta besoja se ai ishte përballë meje.

Kam qenë duke udhëtuar për 3 javët e fundit në Itali, Francë dhe Budapest e nuk kam patur asnjë kontakt me Tom, dhe papritmas ai po më priste në Londër,” – tha vajza nga Ohio.

Ata të dy u njohën në mars të 2016 dhe u dashuruan pas kontaktit që patën në Match.com, faqe online për tu njohur me njerëz.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/276641756643320/