UNDP: Vjosa Osmani liderja më e pëlqyer në Kosovë

United Nation Development, program i Kombeve të Bashkuara për të ndihmuar vendet e varfra dhe vendet në zhvillim, ka zhvilluar një sondazh për politikanët kosovarë.

Sipas UNDP-së, politikania më e pëlqyer në Republikën e Kosovës del të jetë kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani me rreth 72%.

Ndërsa, presidenti i Republikës, Hashim Thaçi me 18%.

Sondazhi është për muajin prill dhe tregon gjitha institucionet dhe performancën e tyre. /Indeksonline/

Më poshtë, tabela e plotë: