Pas nëntë vitesh në krye të detyrës si pjesëtare e Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara, Alysia Macedo e hoqi uniformën për t’iu përkushtuar këshillave për një jetë të shëndetshme dhe aktive.

Përmes profilit të saj në Instagram, ku numëron mbi 279 mijë ndjekës, Alysia poston vazhdimisht foto dhe video jo vetëm nga palestra, por edhe nga pushimet dhe udhëtimet e veta.

Ajo është gjithashtu një trajnere fitnesi e licencuar, një profesion që ka pak lidhje me atë të dentistes që bënte në ushtrinë e SHBA, por me siguri më i suksesshëm.

Shiko Fotot: