Vajza e Afërditës e kalon edhe nënën e saj

Afërdita bashkë me vajzën e saj po korrin suksese të shumta.

Ajo në shumë momente është pjesë e lajmeve rozë, duke të.rhequr gjithmonë vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Me rregullime të shumta në paraqitjen fizike, që të dyja duken të mrekullueshme në çdo kohë.

Këtë herë, vajza me komplete dhe Afërdita me fustan të bukur, vëmendje merr Dona me trupin perfekt ku shihet se e kaluar edhe nënën e saj, shikojeni se si duken nënë e bijë.