Vajza e Remzie Osmanit me veshje fortë serioze

Riola nuk është hiç në “tripat” e fëmijëve të tjerë të këngëtarëve e personave publik, një pjesë e mire e të cilëve duan që gjatë gjithë kohës të jenë në qendër të vëmendjes.

Siç është thënë disa herë, vajza e Remzies është më e interesuar për shkollim, sesa për poza e rrjete sociale.

Në pak paraqitjet publike që bënë, Riola shihet e veshur thjeshtë dhe brenda normave, asnjëherë duke u ekspozuar.

Edhe në këtë foto, ku Riola ka pozuar me prindërit e saj, shfaqet fortë serioze.