Vajzat e Lutës nga pushimi në pushim

Vajzat e Lutfi Hazirit duket se po e sh.ijojnë jetën në maksimum.

Para disa jave ishin për pushime në Egjipt, mirëpo nuk vonoi shumë dhe prapë pushimi tjetër.

Kënga Haziri përmes disa videove tregoi se ishin diku në një vend të nxehtë  mirëpo nuk dihet se ku.

Pasi kanë mundësi, pse mos ta shkojnë, apo jo?/Infokosova/