“Vajzat më vënë kusht të ndahem nga familja”, Mevlani: Mua s’më do askush sa mami e babi!

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u diskutua ndikimi i vjehrrës e vjehrrit në marrëdhëniet në çift.

Debati nisi pas postimit të Mira Palkolës, e cila iu bën thirrje çifteve t’i jepnin drejtim jetës së tyre larg pr.anis dhe ndërhyrjes së prindërve.

Mirëpo Mevlani nuk ishte plotësisht dakord, sipas tij, nuk është fa.tkeqësi që gruaja të bëjë punët e shtëpisë dhe të ndihmojë vjehrrën.

I pyetur nga Bieta nëse do të dëshironte të jetonte në të njëjtën shtëpi me prindërit pas martesës, Mevlani pranoi që po.

“Unë besoj që nëna dhe babai janë gj.ëja më e shtrenjtë në jetë, kështu që përderisa nd.enjëm aq vite me ta dhe na rritën, si t’i br.aktisim tani.

Ka shumë raste kur vajzat vënë kushte për të mos jetuar në të njëjtën shtëpi me vjehrrën që në fillimet e njohjes, nuk bën kjo!”, u shpreh ai.