Vajzat “zihen” për Markon, reagon konkurrenti

Marko dhe Mikela zhvilluan takimin e dytë jashtë studios, që u duk shumë romantik.

Të dy shprehën se kanë pëlqim për njëri-tjetrin, ndërsa Marko tha se për momentin është i fokusuar të ajo.

Por, në studio, disa vajza nisën të nga.cmojnë njëkohësisht konkurrentin dhe e pyetën nëse është i sigurt që do fokusohet te Mikela.

Ana u shpreh se do ta ftojë në takimin e radhës, ndërkohë edhe Efi shprehu pëlqimin.

Marko, i sikletosur, tha me humor se pranon që ta përdorin.

Mbetet për t’u parë se me cilën vajzë do të jetë takim i radhës për Markon.