Valbon Krasniqi jep dorëheqje nga pozita e drejtorit në SHSKUK

Valbon Krasniqi ka dhënë dorëheqje nga posti i drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK).

Lajmin e ka bërë të ditur SHSKUK-ja përmes një njoftimi për media.

“Bordi Drejtues i SHKUK-së, në mbledhjen e mbajtur me datë 02.08.2022 ka miratuar dorëheqjen e Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Dr. Valbon Krasniqi”.

“Bordi Drejtues i SHSKUK-së me këtë rast duke vlerësuar kontributin e deritanishëm të Dr. Krasniqit e falënderon për bashkëpunimin e treguar”, thuhet në njoftim.

Ndërkaq, Bordi Drejtues ka emëruar U.D. të Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Universitar të Kosovës, Dr. Pranvera Zejnullahu-Raçi.

Krasniqi ishte emëruar në krye të SHSKUK-së, në shkurt të viti 2021./Telegrafi/