“Varreza” e shtëpive të luksit

“Qytetet fantazmë” të Kinës janë të shumtë, por njëri prej tyre në veçanti rrezikon të kthehet në një varrezë të shtëpive të luksit.

Pronat, të cilat do të ktheheshin në shtëpi luksoze në qytetin e Zhengzhou, po mbulohen nga barërat e këqija.

Punimet për qindra vila, të lëna të braktisura, janë të papërfunduara pasi investitori i saj, i cili ka financuar deri më tani 1,2 miliardë paund në këtë projekt, ka mbetur pa para.

Shiko Fotot dhe Videon: