Vajzat kosovare lënë Dubain, kthehen në vendlindje

Modelet kosovare janë rikthyer në Kosovë.

Pas disa muajsh qëndrimi në Dubai, dy modelet kosovare, Arta Nitaj dhe Stina Bojku janë rikthyer në vendlindje.

Këtë e kanë bërë të ditur vet ato përmes të postimeve në rrjete sociale teksa shihen në një nga parukeritë e Prishtinës.

E duke qenë se jemi në fazat e fundit të vendosura nga Qeveria sa i përket karantinës, edhe dy modelet nuk është janë dërguar në konvikte, por siç dhe shihet ato kanë shkuar drejt shtëpive të tyre.

Por, Arta dhe Stina nuk janë të vetmet që nuk janë dërguar në karantinë, edhe tenori Ramë Lahaj javë e kaluar u kthye nga Austria dhe i njëjti nuk është u dërguar në karantinë.

Poashtu, edhe këngëtarja Tayna e cila u përfol gjatë në media, si dhe bashkëshortja e Sabri Fejzullahut.