Vdes e zonja e shtëpisë pak ditë para hyrjes në shtëpi të re (Video)

Familja e Bajram Berishës nga Podujeva është bërë me shtëpi të re nga Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, dhe donatorët e saj, ku pesë mijë euro participoi edhe komuna e Podujevës.

Fakti prekës ishte se zonja e shtëpisë nuk arriti ta gëzojë shtëpinë e re, pasi ndërroi jetë para se shtëpia të përfundonte plotësisht.

Çelësat e shtëpisë ia dhuroi humanisti Halil Kastrati.

Shiko videon nga minuta 19: