Vdesin 4 pacientë në Spitalin e Gjakovës, 2 me COVID e 2 të dyshuar

Raporti 24 orësh për spitalin e Gjakovës, date 28.07.2020 ora 8 gjendja është:

51 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid
16 pacientë të konfir muar COVID-19 POZITIV
31 pacientë të pakonfir muar
32 pacientë me oksigjeno terapi
2 pacientë CPAP maske
4 pacientë janë në gjendjes kriti.ke.

4 pacientë kanë vde.kur (2 pozitiv në Covid-19 dhe 2 të dys.huar për Covid)
-Q.F. viti i lindjes,1959,Bellacerk, Malisheve
-S.D. viti i lindjes, 1940, Gjakovë
-S.H. viti i lindjes , 1944,Cërmjan, Gjakovë
-D.D. viiti i lindjes , 1937, Damjan Gjakovë

3 mjek janë Covid pozitiv dhe 7 infermiere covid pozitiv dhe 1 stafe teknik.

Duke respektuar udhëzimet na ndihmoni neve !

#mbajemasken
#distancensociale
#higjenpersonale