Vedat Muriqi bëhet baba për herë të dytë

Futbollisti i njohur nga Kosova, Vedat Muriqi, është një futbollist mjaft i talentuar.

Ai me paraqitjet e tij ka zgjuar interesimin e disa klubeve shumë të rëndësishme evropiane.

Vedati gjithashtu gëzon një familje mjaft të shëndetshme, bashkë me gruan Ediben janë prindër të një djali, dhe tanimë janë në pritje të fëmijës së dytë.

Së fundmi gruaja e tij Edibja ka zbuluar se fëmija i ardhshëm që po e presin është vajzë, e ky fakt duket se i ka gëzuar ata.