Vëllai i Vasfije Krasniqit tregon për rastin se si ata zbuluan se ku ishin personat që ia bënë të keqen e motrës së tyre, dhe sa e vështirë ishte kur kuptuan se ata ende jetonin e punonin në Kosovë!

Për ta kuptuar rrëfimin e tij, ndiqeni videon e plotë të emisionit.