Veprimi i vëllait të Agnesa Vuthajt pas lajmeve se ajo është në lidhje me miliarderin

Ish-Missi së fundi udhëtoi drejt Hollywood-it për të punuar rreth një projekti të madh ndërkombëtar, që ka bërë bashkë bukuroshet ndër vite të “Miss World”.

Bëhet fjalë për këngën e Diane Warren, “I’m Standing With You”, që do të thuhet në shumë gjuhë të ndryshme të botës, ndër to edhe shqip, e këtë do ta bëjë Agnesa.

“E lumtur të isha pjesë e një projekti kaq të veçantë.

Versioni ndërkombëtar i këngës “I’m standing with u”, kënga e Diane Warren e nominuar për çmimin “Oscar” tashmë e kënduar në 6 gjuhë, folur në 15 dhe shkruar në 23.

“Unë jam me ty është një projekt bamirësie, që do përkrahë gratë në gjithë botën”, ka shkruar Agnesa rreth këtij projekti në rrjetet sociale.

Ish missi, së fundi u vershua nga një lum thashethemesh për lidhjen me një miliarder më të vjetër në moshë.

E, bukuroshja, në çdo moment ka mbështetjen e familjes, madje vëllai i saj i madh e mbanë atë më foto të profilit.

Pra, është krenar.