Vera Ora ndan një imazh duke kujtuar kohën kur ka vizituar bjeshkët e Rugovës

Nëna e këngëtares thotë se pandemia nuk do ta ndryshoj pozitivitetin e tyre.

Veprimi i Vera Orës për tu bashkuar me vijën e parë të frontit gjatë pandemisë, ishte vlerësuar lartë nga mediat britanike.

Nëna e këngëtares është një përdoruese e rregullt e rrjetit social Instagram, ku shpesh ndan imazhe edhe me fëmijët e tyre.

Ajo së fundmi ka zgjedhur një fotografi të shkrepur vite më parë parë në malet e Rugovës, ku shihet bashke me tre fëmijët e saj, dhe përçon një mesazh të fortë ku thotë

“Duke vazhduar në vitin 2020 me shpirt pozitiv. Ky vit nuk do të na ndërrojë fuqinë e jetës dhe pozitivitetin për njëri-tjetrin”.