Vesa e përkrahë Vjosa Osmanin: Lidere e vërtetë

Vesa Luma e ka mbëshetur Vjosa Osmanin nga larg.

Këngëtarja Vesa Luma ani pse jeton dhe vepron larg vendlindjes, është aktive në përcjelljen e zhvillimeve të fundit në Kosovë.

Edhe së fundmi ka lënë të kuptohet se po e bën një gjë tillë pasi i ka ofruar mbështetje publikisht Vjosa Osmanit.

“Lidere e vërtetë”, ka shkruar këngëtarja shqiptare pranë publikimit të një fotografie në llogarinë e saj në Instagram.