Vesa Luma e tregon recetën e antibiotikut natyral

Jetesa në Zelandë të Re i ka krijuar shprehi të reja këngëtares Vesa Luma, veçanërisht në pjesën e ushqimit dhe kulturës.

Një prej tyre është përdorimi i mjaltës shumë të njohur zelandeze, Manuka.

Vesa ka treguar recetën e saj me këtë mjaltë dhe qepëve të kuqe përmes një videoje në TikTok.

Këngëtarja ka treguar se ky është antibiotiku i saj natyral, megjithatë nuk duhet përdorur pa një konsultë paraprapke me doktorët, në vende të caktuara, mjalti Manuka gjendet edhe në Kosovë./kosovarja