Vesa veshë fustan transparent, trupi i saj si “sirenë”

Ka kohë të gjatë që nuk e kemi parë në ekranet televizive.

Ndonëse dikur ishte shumë aktive, Vesa Luma sot është më shumë e angazhuar si nënë dhe bashkëshorte.

Ajo jetën e saj po e zhvillon e në Zelandën e Re bashkë me familjen e saj ngushtë dhe disi është larguar nga jeta e muzikës.

Por, ajo çka bie në sy janë format e saj të bukura se secili ia ka lakmi.

Në fustan të bardhë ajo ka treguar hiret e saj./ORA

Shiko foton: