Veseli ndodhet në selinë e partisë, në PDK pritet të ketë konferencë

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ndodhet në selinë e partisë që drejton këto momente.

Në selinë e kësaj partie kanë nisur të shkojnë drejtuesit e strukturave, pas publikimit të kumtesës nga Dhomat e Specializuara se kanë dorëzuar aktakuzë ndaj Presidentit Hashim Thaçi dhe Kadri Veselit.

Pas këtij zhvillimi, pritet që PDK të mbajë konferencë për media.