Veseli thotë se ka simptoma të Covid-19, pret rezultatin

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se ” potencialisht mund të jam infektuar me Sars-CoV-2, sot e kam bërë testin”.

Pos timi:

Të nderuar qytetarë,

Pas disa simpt omave të lehta dhe dys.himeve që potencialisht mund të jam infektuar me Sars-CoV-2, sot e kam bërë testin.

Në përput hje me rekomandimet e institucioneve, jam vetizoluar deri në konfir mimin e rezultatit.

Apeloj te të gjithë qytetarët që t’i respektoni masat, t’i vendosni maskat, të mbani distancën higjienën!