Vetëm kjo foto e fëmijërisë tregon sa ka ndryshuar Engjëllusha

Është i vogël numri i këngëtareve të estradës që kanë mbetur ato që ishin, të pa ndryshuara.

Dikush vetullat, hundën, mollëzat, e dikush ka vendosur ti ndryshoj buzët, ka edhe nga ato qe kanë ndryshuar në total.

Engjellusha Salihu po duket shumë bukur, moderne dhe mbi të gjitha e ëmbël, ani pse ndër vite ka ndryshuar shumë.

Engji, vajza e vogël e këngërares Shyhrete Behluli, kështu dukej në fëmijëri, e kështu tani./Kosovarja