Vetëm në të brendshme, Tea e ‘lun’ Beartin

Ish-protagonistët e emisionit “Përputhen”, Tea dhe Bearti, prej kohësh janë duke shijuar lidhjen e tyre të dashurisë.

Kjo romancë mes tyre bëri që shumë fansa të kritikojnë çiftin, mirëpo dyshës nuk iu bë vonë.

Së fundmi, ata bënë të ditur se janë pranë njëri-tjetrit në Kosovë dhe duke shijuar një darkë romantike.

Ajo çfarë mori vëmendjen është zveshja e Teas.

Ajo u fotografua e veshur vetëm në të brendshme dhe me një seter mbi, pa dyshim kjo veshje superseksi e Teas do ta ‘çmend’ Beartin.