Veton Surroi: Cubat po tentojnë ta marrin pushtetin duke shpërfillur Kushtetutën!

Publicisti Veton Surroi ka komentuar situtën e fundit politike të krijuar pas dekretimit nga Presidenti për të nominuarin për Kryeministër nga LDK-ja, Avdullah Hoti.

Surroi në shkrimin e tij thotë se është lajm i mirë se nuk po fshihen më dhe po duan ta mrrin pushtetin pa e përfillur Kushtetutën.

“Ndoshta quhet stadi i fundit i cubërisë ky kur jo që nuk skuqen prej vjedhjes së paralajmëruar por e paralajmërojnë me krenari.

Koha e cubërisë po mbaron.” shkruan Surroi në Facebook.

Postimi i plotë:

Lajm i mirë është se kanë vendosur të mos fshehin më dhe po shpallin me dekret se kanë vendosur ta marrin pushtetin duke e shpërfillur Kushtetutën.

Ndoshta quhet stadi i fundit i cubërisë ky kur jo që nuk skuqen prej vjedhjes së paralajmëruar por e paralajmërojnë me krenari.

Koha e cubërisë po mbaron.

https://www.facebook.com/veton.surroi/posts/10221305675452053