Vetullat e çuditshme të Rina Balaj

Rina Balaj është rep artistja që së shpejti vjen me një projekt të ri muzikor, që me gjasë do të jetë hiti i radhës.

Pas “Bad Rosita”, publiku po pret me kurreshtje se çka ka gatuar Rina me ekipën e saj.

Reperja, e cila gjjthashtu këndon shumë bukur, nuk po u ndahet flokëve të kuqe, që tashm Rina investon mjaftë në pamjen e jashtme, ama vetullat i paska pak pa plan dhe në formë mjaftë të çuditshme.