Video e re e Rita Orës tejet “HOT”

Një nga vajzat më të famshme shqiptare në botë vazhdon të jetë në qendër të medias, e të jetë ndër më të kërkuarat edhe për ballina revistash.

Revista “Love” ka përzgjedhur Rita Orën për të qenë në kopertinë për numrin e ri, ku përpos kësaj kanë realizuar edhe një video me tematikën që e përfaqëson këtë edicion “Kaos dhe Kontroll”.

Rita në të shfaqet tejet e bukur, në shumë skena dhe e zveshur në mnëyrë artistike duke mos u shfaqur për as edhe një moment vullgare.

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/1365307060342751/